Pe 2 roți la ”MAGIA APEI INFORMATE” ediția XXVIII

Cea de-a 28a ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc vineri, 13 septembrie 2019, în zona parcului Arena Naţională, sector 2, Bucureşti.Deşi soarele era la apus, adulţi, tineri şi copii au ales să iasă din case şi să-şi petreacă seara în parc, făcȃnd mişcare în aer liber. Nu toată lumea ne-a însoţit pe două roţi, cu bicicleta, însă, cei care au ales mişcarea pentru sănătatea propriului corp, au fost recompensaţi cu apă oferită de AQUA Carpatica.

Cel puţin acum, cȃt vremea placută ne permite, exerciţiile fizce în aer liber, alergarea uşoară, mersul pe bicicletă sau cu rolele sunt variante benefice şi la îndemȃna oricui pentru a avea grijă atȃt de forma corpului, dar şi de starea de spirit. Ele ne ajută să menţinem o greutate corporală optimă, dar şi să ne bucurăm de un echilibru psiho-emoţional. Ca să nu mai punem la “socoteală” şi compania veselă şi motivantă a celor care au aceleaşi pasiuni pentru un stil de viaţă sănătos şi cu care putem interacţiona.

Startul la mişcare s-a dat la ora 20:00, iar cei prezenţi s-au bucurat de activitatea recreativă prin mişcare şi de un finiş îndulcit cu apă proaspată Aqua Carpatica.

Cei mai curajosi participanţi au “îndrăznit” să se lase fotografiaţi pentru a ne transmite şi în spatele calculatoarelor sau telefoanelor, bucuria de a fiu viu şi prezent în corpul tău.

Remediile naturii ne-au însoţit şi la această ediţie, Ileana Vlăduț, terapeută BFRP, oferind de această dată remedii florale Bach de Viţă albă (Clematis), pentru bucurie de viaţă şi Măr pădureţ (Crab Apple), pentru acceptare de sine.

Activitatea fizică recreativă şi cantitatea corectă de apă consumată ne pot aduce echilibrul între stările de inerţie şi epuizarea resimţită după o zi de muncă.

Ne mişcăm prin viaţă pe două picioare, dar suntem mai rapizi pe două roti!

Felicitări celor care au ales să-si petrecă seara împreună cu AQUA Carpatica, PE DOUA ROȚI sau prin mişcare.

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Previous post O fotografie face cât o mie de cuvinte… iar Iulian Tugui, fondatorul photic.ro este alături de dumneavoastră în momentele frumoase din viață
Next post Weekendul Body Mind Spirit Expo (4 – 6 octombrie) vine cu oferte pentru sănătatea ta