TOP 5 motive sa faci plane spotting la o parcare langa Aeroportul Henri Coanda

Plane spotting-ul este o activitate ce atrage tot mai multi oameni si care presupune observarea si fotografierea avioanelor in timp ce decoleaza, aterizeaza sau se afla in zbor.

Acest hobby a devenit initial popular printre pasionatii de avioane, ca mai apoi sa atraga si fotografi profesionisti, dar si amatori ce vor sa surprinda fotografii spectaculoase.

Daca nu stiai, in apropierea Bucurestiului se afla un loc perfect pentru plane spotting, o parcare langa Aeroportul Henri Coanda etajata. Continua sa citesti si afla de ce aceasta locatie este perfecta pentru pasionatii de avioane!

Varietate si diversitate

Aeroportul Otopeni este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Romania si Europa de Est, avand zilnic zeci de zboruri atat private, cat si comerciale.

Asta inseamna ca ai ocazia sa vezi o multime de modele de avioane, de la avioanele private de mici dimensiuni, la avioanele comerciale mari si chiar aeronave militare.

Avand in vedere numarul mare de companii aeriene care opereaza in acest aeroport si diversitatea destinatiilor catre care zboara, fiecare vizita pe care o faci in aceasta zona poate fi o experienta diferita.

Fotografii impresionante

Deoarece parcarea de langa Aeroportul Henri Coanda se afla foarte aproape, la doar cinci minute de mers pe jos, ai ocazia sa faci fotografii impresionante cu avioanele ce se afla in zbor, dar sunt foarte aproape de sol.

In plus, parcarea este etajata, iar ultimul nivel este potrivit pentru a face poze spectaculoase fara nici un obstacol in cale.

Mergand la aceasta parcare privata de langa Otopeni poti surprinde momentul in care avioanele decoleaza sau aterizeaza. Poti experimenta cu diferite setari ale aparatului foto si poti obtine imagini unice si spectaculoase.

De asemenea, poti alege diferite momente ale zile, precum rasaritul sau apusul, sau poti face poze inedite in zilele ploioase.

Intalnesti alte persoane pasionate de plane spotting

Plane spotting-ul a adunat o comunitate de oameni carora le place sa observe avioane, iar parcarea de langa Aeroportul Henri Coanda a devenit un loc de intalnire pentru acesti oameni.

Astfel, poti interactiona cu alti entuziasti, impartasi experiente si discuta despre avioanele preferate. Poti obtine informatii utile despre evenimente si activitati legate de aviatie si iti poti face noi prieteni ce au aceleasi interese ca si tine.

Accesibilitate si confort

Aeroportul Otopeni este situat in apropierea Bucurestiului si poate fi accesibil atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina personala.

In plus, parcare de langa Aeroportul Henri Coanda este un spatiu modern, curat, dotat cu facilitati de ultima generatie, ceea ce iti ofera confortul necesar pentru a petrece o zi intreaga in aceasta zona.

O activitate potrivita pentru cei care vor sa invete sa faca fotografii

Fotografia in lumina naturala este una dintre cele mai dificile chiar si pentru profesionisti. Spre deosebire de fotografia de studio, unde conditiile si lumina sunt controlate, fotografia exterioara nu ofera control total asupra conditiilor de iluminare.

Totusi, desi este mai dificil sa surprinzi imaginile dorite, lumina naturala poate crea efecte dramatice, culori vibrante si texturi unice in imagini, rezultatele fiind cu adevarat spectaculoase.

Astfel, daca alegi ca loc pentru plane spotting ultimul etaj al parcarii supraetajate de langa Aeroportul Henri Coanda, vei avea locatia perfecta in care sa exersezi fotografia.

Daca esti pasionat sau daca vrei sa incerci pentru prima data o astfel de experienta, Olimpia Airport Parking este singura parcare de langa Aeroportul Otopeni ce este etajata si se afla la doar cinci minute de aeroport.

Ce mai astepti, impacheteaza-ti camera si vino sa privesti avioanele de pe ultimul etaj al parcarii Olimpia Aiport Parking!

Previous post Cine are nevoie de servicii SEO profesionale?
Next post Audit energetic industrial: ce este si care sunt companiile care au nevoie de unul?