Se fac angajări videochat în București – care este profilul candidatei ideale

Un domeniu în care se pare că avem de-a face parcă cu o sfidare a contextului economic este cel de videochat. Deși au trecut peste 10 ani de când acest domeniu este parte din societatea actuală și din piața muncii actuale, încă sunt multe controverse la mijloc. Sau cel puțin o parte din public nu înțelege ce se întâmplă acolo, este sceptic față de reușita în acest domeniu.

Lăsând la o parte aceste aspecte, remarcăm constant că se fac angajari videochat in Bucuresti. Unul din studiourile de profil își anunță locurile libere. Studioul Prime este printre angajatorii de top și caută modele care să se alăture echipei. Spunem modele pentru că se pare că astfel sunt numite fetele care fac parte din echipa de aici.

Care este profilul candidatei perfecte

Nu se poate spune că cel puțin în cazul celor de la Prime Studios există un standard anume. Asta în sensul în care fetele, doritoare de a se integra în această echipă, nu trebuie să fie înalte și slim fit, cu anumite proporții corporale. Nici pe departe nu este vorba ca acestea să fie de 90-60-90, înalte, scunde sau cu forme rubensiene.

Din punct de vedere al aspectului fizic nu sunt cerințe exagerate. Asta pentru că fiecare are propria viziune despre ce înseamnă perfecțiune sau femeie plăcută. De asemenea, este posibil să fie o confuzie legată de faptul că fetele sunt numite modele de videochat. De aici și imediata asociere că este vorba despre un standard, cel puțin în privința aspectului fizic.

Alte cerințe se referă mai degrabă la cât sunt de deschise fetele, să aibă conversații interesante, exclusiv online cu membrii din platformele special dedicate. De preferat ca fetele să aibă minime cunoștințe de utilizare ale PC-ului și ceva cunoștințe de limba engleză – pentru că toate conversațiile lor vor fi numai în limba engleză.

Salariile sunt atractive

Aici este unul din acele domenii în care posibilele câștiguri sunt atracția maximă. Se câștigă mai mult și mai bine față de alte domenii mai ales că nu este obligatorie experiența în domeniu și că totul se întâmplă doar online.

Există tot felul de speculații pe această temă. Cei de la Prime Studios își prezintă online, în pagina oficială, termenii și condițiile de angajare. Așadar, conform celor menționate aici, un model fără  experiență după 3 luni de activitate în studioul acesta ajung să câștige în medie 10 000 ron. Pentru fetele de nivel mediu ca experiență câștigurile pot ajunge la minim 15 000 lei, iar dacă vorbim de cele din marea ligă atunci vorbim de câștiguri aproximative de 25 000 lei/3 luni.

Ofertele active le găsiți și online

În pagina oficială sunt menționate și bonusurile, salariale și extrasalariale ce se pot câștiga din acest domeniu. Cu maximă transparență sunt expuse toate acestea, așadar cele interesate vor descoperi aici și faptul că își pot deconta 50 de lei pentru plata transportului când merg la interviu la acest studio.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Previous post 3 sfaturi pentru a comanda online baloane pentru petrecerea ta
Next post Copilul meu e mereu obosit – de ce sa mergi la oftalmolog?