ORIENT România furnizează servicii de transport mărfuri la nivel global

Globalizarea pieţelor la nivel mondial face astăzi posibil transportul mărfurilor pe tot Globul. Această tendinţă a creat o nouă piaţă de servicii, din necesitatea de a putea livra mărfurile oriunde cât mai rapid, în siguranţă şi totodată la un preţ bun.

Compania de transport internaţional ORIENT România s-a adaptat acestor cerinţe. Pornind activitatea în 1991 ca transportator rutier de mărfuri în zona europeană, ORIENT şi-a diversificat în permanenţă activitatea asigurând noi servicii precum transportul feroviar de marfă, transportul aerian cargo şi transportul maritim containerizat.

ORIENT este astăzi o companie specializată în activitatea de transport multimodal de marfă, organizând cu succes cele mai diversificate operaţiuni de transport internaţional în ţările Uniunii Europene, Asia, Rusia, Orientul Mijlociu şi cele două Americi, fiind una dintre puţinele companii româneşti capabile să transporte mărfuri pe tot globul.

ORIENT pune la dispoziţia clienţilor servicii profesioniste de transport marfă şi doreşte întotdeauna să vină în întâmpinarea nevoilor cu soluţii optime, eficiente şi la costuri foarte bune.

Cu ajutorul unei echipe specializate în transporturi de peste 80 de angajaţi cu o experienţă vastă, pasionaţi şi cu multiple specializări, ORIENT este LIDER în ceea ce priveşte transportul agabaritic, rutier, feroviar, maritim şi aerian din România.

Toate operaţiunile de transport sunt asigurate şi monitorizate cu stricteţe de personalul de la sediul central. Aceştia se asigură ca graficele de timp să fie respectate, iar mărfurile să ajungă la destinaţie în intervalul stabilit.

O divizie importantă din ORIENT se ocupă de operaţiunile de transport internaţional agabaritic, asigurând soluţii optime şi complete pentru transportul pe platformă al pieselor de mari dimensiuni precum structuri metalice pentru poduri, grinzi de beton, rezervoare combustibil, silozuri, utilaje agricole sau pentru construcţii, transformatoare electrice, case mobile sau bărci. Acest tip de transport implică o planificare mai complexă, ce include eliberarea autorizaţiilor de transport pentru fiecare ţară tranzitată, asigurarea serviciilor de escortă şi stabilirea traseului optim pentru a nu întâmpina obstacole de netrecut precum linii de înaltă tensiune sau tuneluri cu o înălţime mai mică decât încărcătura. Pe Blog-ul ORIENT sunt prezentate în detaliu multiple astfel de operaţiuni din sfera transpirtuilor speciale de mari dimensiuni.

În concluzie, compania ORIENT oferă o gamă largă şi diversificată de servicii în domeniul transporturilor de marfă atât pe plan internaţional cât şi intern. Accesează www.spedorient.com pentru a afla mai multe detalii despre companie şi despre serviciile de transport desfăşurate.

Previous post Germană pentru copii: 7 resurse online pentru a vă ajuta copiii în limba germană
Next post Biciclete copii: cum sa alegi modelul potrivit pentru micutul tau?