Grow & Glow – un nou slogan pentru iXpr, o viziune aliniat, o nouă abordare

Fiecare etapă a evoluției unei afaceri și de creștere profesională sunt adesea marcate printr-o schimbare de perspectivă și, de ce nu, printr-un slogan nou. Așa cum tehnologia și parametrii necesari performanței site-urilor se modifică mereu, tot așa și un brand are nevoie de o updatare permanentă. Și, pentru că noi cei de la iXpr suntem mereu la curent cu tot ceea ce ține de brand creation și content marketing,  ne-am gândit să dăm glas unui nou slogan care să reprezinte mai bine ceea ce suntem și facem în prezent. Așadar: Glow & Grow este alegerea cea mai potrivită pentru cea mai nouă viziune și abordare.

Care sunt principalele servicii în care am evoluat și am capătat și mai multă experiență?

Durata și implicarea în anumite ramuri ale marketingului digital asigură nu doar o mai bună cunoaștere a domeniilor respective, ci și o altă perspectivă asupra etapelor și demersurilor implicate. Pentru că suntem creatori de conținut și de reputație online, domeniile în care performăm sunt: content writing, consultanță marketing, copywriting, content vizual, campanii ORM, content vizual.

Am abordat și abordăm cu profesionalism orice tip de content, chiar și pentru domenii ce au nevoie de multă originalitate și creativitate sau de cunoștințe tehnice. Realizăm texte pentru pagini site, descriere categorii de produse și servicii, advertoriale, pagini de blog, articole pentru publicații online, newsletter, postări social media, infografice, podcast-uri etc.

Portofoliul bogat de site-uri și publicații cu care lucrăm sunt și rămân o garanție a calității redactării unui conținut de calitate, ce susține și promovează cu succes afaceri diverse.

Care sunt direcțiile în care vrem să susținem afacerile partenere?

Întrucât specificul promovării online impune astăzi standarde din ce în ce mai înalte și  cunoaște o dinamică accelerată, vrem să vă ajutăm să dați amploarea și nivelul de impact de care orice afacere actuală are nevoie. Tocmai de aceea Glow & Grow sunt direcțiile în care vrem să ne dezvoltăm și să vă susținem.

Vom face acest lucru prin:

  • servicii dedicate de content și copywriting
  • campanii de social media și ORM
  • redactare articole SEO
  • definirea publicului țintă
  • stabilirea obiectivelor de marketing cele mai importante
  • alegerea cuvintelor cheie cele mai reprezentative pentru afacere
  • selecția canalelor celor mai potrivite de promovare
  • un limbaj adecvat și natural
  • monitorizare, optimizare și scalare demersuri
  • Construire de parteneriate avantajoase și durabile.

De ce GROW?

Fără perseverență și creștere nu există profitabilitate pentru o afacere. Noi facem un fel de alchimie în care nu aducem aur, ci conversie și banii din vânzări. Iar acest lucru poate fi obținut prin creare de conținut de cea mai bună calitate și optimizare SEO pentru o poziționare cât mai bună în Google.

De ce GLOW?

Strălucirea vine de la împlinire și atingerea obiectivelor propuse. Este acea stare de bine pe care ți-o dă întotdeauna satisfacția lucrului bine făcut, apreciat și care produce rezultate. Iar această salt într-o nouă dimensiune se obține prin calitate, aliniere la standardele actuale, valori și principii promovate cu consecvență.

Aflați ce poate aduce și pentru business-ul vostru această nouă viziune iXpr!

Previous post Grădinamax păreri despre ce trebuie să faci azi pentru o grădină mai frumoasă la anul
Next post Moda de toamnă pentru bărbați – ultimele tendințe în 2021. Cum să porți un trening casual