Cu CEC Bank, taxele si impozitele locale pot fi platite direct de pe telefonul mobil

Simplu, rapid și în siguranță. Dacă ești client CEC Bank persoană fizică și ai deja serviciul CEC Bank Mobile Banking îți poți plăti taxele și impozitele pentru terenuri, clădiri și autoturisme direct din aplicație. După integrarea cu ghișeul.ro, sumele datorate sunt afișate și pot fi plătite cu doar câteva click-uri, chiar dacă nu ai fost deja înrolat în ghiseul.ro. Fără niciun comision suplimentar.

Și cum recent s-a aprobat prelungirea perioadei până la care administrațiile locale acordă bonificații la plata taxelor și impozitelor, dacă îți vei achita datoriile către stat până pe 30 iunie 2020, te vei putea bucura și de reducerea de până la 10% a sumelor de plată.

Ce trebuie să faci dacă ai deja serviciul CEC Bank Mobile Banking?

Pentru activarea noii funcționalități, trebuie doar să-ți actualizezi aplicația CEC Bank Mobile Banking din App Store sau din Google Play.

Dar dacă nu ești client CEC Bank?

Pentru a beneficia de oportunitatea de mai sus, dar și de multe alte beneficii poți să devii online client CEC Bank. Ai nevoie de un PC/ laptop sau un telefon mobil care să fie conectat la o rețea de internet sau de wi-fi. Intra pe www.cec.ro, secțiunea CEC_IN, urmeaza câțiva pași simpli și vei primi imediat Pachetul Bun Venit! destinat persoanelor fizice. Acesta conține cont curent în lei, card de debit Visa în lei și serviciul Mobile Banking.

Beneficiile CEC Bank Mobile Banking

Dincolo de posibilitatea de a plăti online taxele și impozitele locale, serviciul CEC Bank Mobile Banking îți oferă multe alte facilități: deschidere de conturi în valută, transferuri între conturile proprii, plăți în lei și în valută, inclusiv plata facturilor de utilități direct prin scanarea codului de bare, schimburi valutare la curs avantajos, constituire de depozite în lei și valută. Pentru depozitele în lei vei beneficia de un bonus de dobândă începând cu 0,10%. Nu vei avea comisione la plățile către alte conturi CEC Bank și vei beneficia de comisoane reduse cu 60% față de tariful standard la toate transferurirle interbancare. În plus, vei avea acces ușor la rapoarte: extrase de cont, istoric operațiuni, vizualizare solduri, situație financiară, etc.

Pentru detalii și informații suplimentare poți scrie oricând pe pagina de Facebook a CEC BANK sau pe contul Instagram.

Previous post Specificul infracțiunilor de MALPRAXIS MEDICAL – 3 iunie 2020
Next post Prin ce diferă măștile respiratorii N95 de măștile chirurgicale?