Ce trebuie sa stii despre constructia casei tale

O firma de constructii realizeaza proiectarea caselor din caramida, cherestea, monolit, cadru si lemn. Exista o selectie larga de solutii standard pentru client sau posibilitatea de a dezvolta un proiect individual.

Cu ajutorul software-ului modern de proiectare 3D, clientii evalueaza proiectele 3D ale caselor la cheie. Poti „sa te plimbi” in jurul cladirii in exterior, in interior si sa efectuezi modificari la orice elemente ale casei. Construirea unei case la cheie este o sarcina complexa, care nu poate fi realizata decat de o firma de constructii specializata in constructii case la cheie.

Cum procedez cand vine vorba de constructia unui nou acoperis

Lucrarile corecte de montaj acoperis permit crearea unei bariere fiabile care poate proteja cladirea de diverse fenomene naturale. Pentru ca acoperisul sa isi indeplineasca functiile cu o calitate ridicata pe o perioada lunga de timp, trebuie respectate cu strictete toate regulile tehnologiei lucrarilor de instalare. O echipa de meseriasi care se ocupa cu reparatii acoperis, te va putea ajuta cu orice tip de intrebare.

Tigla metalica este un element important al acoperisului. Mai mult, functiile pe care le indeplineste sunt fundamental diferite. Prin urmare, aceste elemente nu sunt interschimbabile. Tigla metalica este o foaie de metal profilata cu o grosime de 0,4-0,5 mm, cu un strat de zinc aplicat pe aceasta si un strat protector de polimer. Astazi pentru montaj tigla metalica se folosesc mai multe tipuri de profile si o paleta larga de culori. Odata cu instalarea corecta a tiglei metalice, garantia ajunge pana la 50 de ani. 

Cum se executa constructia casei

Responsabilitatile proiectantilor la constructii case, includ evaluarea zonei pe care este planificata constructia casei. Inainte de a incepe constructia, firma de constructii  se asigura ca terenul este potrivit pentru tipul de casa si fundatia selectata. Solul instabil poate distruge chiar si cea mai buna fundatie a unei cladiri. 

Pentru a evita surprizele neplacute, se acorda o atentie speciala acestei caracteristici. Lista responsabilitatilor proiectantului include, de asemenea, obtinerea tuturor documentelor necesare si a permiselor pentru lucrari de reparatii. Apeleaza la firme constructii Bucuresti pentru consultanta si expertiza cand vine vorba de constructia casei tale.

Spre exemplu, pentru a realiza corect o sapa autonivelanta, aceasta trebuie sa corespunda scopului camerei si sa aiba parametrii necesari pentru aceasta. Sapa poate deveni o baza solida pentru podea in orice incapere a casei. Sapa de ciment nu se teme de umiditate si este convenabil sa fie folosita ca baza pentru podea in incaperi umede, precum si in afara casei – pe terase, in garaj. De asemenea, pentru a avea camere calduroase, este necesar sa se execute sape autonivelante. Sapa autonivelanta poate fi executata din mai multe tipuri de amestecuri, cum ar fi mortar de ciment-nisip, beton cu consistenta plastica normala, densa, beton pentru sapa semi-uscata etc.

Cand vine vorba de tencuieli, tehnica manuala pentru tencuieli, a fost inlocuita de o tehnica care permite obtinerea rezultatelor excelente cu un efort minim. Metoda mecanizata de aplicare consta in utilizarea unei statii de tencuieli. Aceasta este un echipament inovator care asigura furnizarea unui amestec de tencuiala pentru suprafata care trebuie tratata. Abilitatea si experienta specialistilor firmei de constructii le permit acestora sa obtina suprafete perfect plane. Aplicarea este posibila nu numai in spatii deschise, ci si in locuri greu accesibile. Fiecare mester are calificarile corespunzatoare, astfel incat, lucrarea este de cea mai buna calitate. Aplicarea mecanizata inseamna performanta ridicata, reducerea costurilor, reducerea timpului de munca, reducerea cantitatii de material, lucrarea de calitate. Tencuiala fatadei cu aceasta tehnica capata un aspect impecabil care ramane acelasi chiar si dupa multi ani. In plus, metoda de aplicare mecanizata a tencuielii, face posibila cresterea caracteristicilor de protectie impotriva factorilor nefavorabili din mediu si a sunetului din exterior.

Previous post 3 sfaturi de la profesioniști pentru designul de interior
Next post La ce trebuie să fii atent când alegi sediul noii tale firme: 3 elemente esențiale