Beneficiile tratamentului de endermologie

Endermologia este cunoscuta pentru eficacitatea sa in sculptarea corpului si remedierea calitatii pielii. Pentru cei care urmeaza acest tratament, avantajele se extind dincolo de remodelarea corporala si  imbunatatirea aspectului fizic.

Iata care sunt principalele beneficii ale endermologiei pentru sanatate si frumusete:

Este cel mai eficient tratament impotriva celulitei disponibil pe piata.

Depozitele neatractive de grasime care apar pe picioarele multor femei odata cu trecerea timpului pot crea adevarate complexe. Celulita este cauzata de grasimea care se afla in mod normal sub tesutul conjunctiv, avand un aspect ca de coaja de portocala. Tratamentele de endermologie descompun grasimea si maseaza pielea astfel incat sa intareasca tesuturile conjunctive. In urma mai multor sesiuni, persoanele care se supun acestui tratament observa picioare mai tonifiate, mai subtiri si care arata si se simt mai bine. Endermologia este asadar un tratament grozav de remodelare corporala, care reduce in mod natural aspectul celulitei folosind tehnici eficiente de masaj, sub presiunea vacuumului.

Imbunatateste aspectul fizic.

Dupa cum au demonstrat cercetatorii de nenumarate ori, cei care urmeaza tratamente menite sa le imbunatateasca aspectul fizic au parte de beneficii pentru sanatate.

Astfel de tratamente tind sa fie de tip non-invaziv si au putine sau deloc efecte secundare. Endermologia este un tratament de infrumusetare, care nu are efecte secundare pentru aproape nimeni dintre cei care trec prin acest proces. In urma unei astfel de sesiuni, nu numai ca vei arata mai bine, dar te vei si simti mai bine. In plus, nu vei avea nevoie de timp de recuperare sau de repaus. Cel mult vei simti cateva dureri minore in functie de amploarea tratamentului. Asadar, cei care experimenteaza endermologia arata si se simt mai bine.

Usureaza durerile musculare.

Un efect secundar pozitiv al tratamentelor de endermologie este reducerea durerii musculare. Tehnicile de masaj folosite in endermologie aduc un flux sanguin mai mare la nivelul picioarelor. Ca urmare, durerea musculara este redusa pe masura ce circulatia sangelui creste. Pentru cei care sufera de astfel de dureri la picioare si in partea inferioara a spatelui, unde s-ar fi putut forma celulita, endermologia poate fi de mare ajutor!

Reduce stresul.

Dintre toate beneficiile pentru sanatate, reducerea stresului poate fi cea mai importanta. In timp ce toata lumea experimenteaza un pic de stres, un nivel prea mare poate cauza probleme grave sanatatii. De la simptome relativ minore, cum ar fi lipsa somnului si incapacitatea de concentrare pana la probleme grave de sanatate, care includ atac de cord si accident vascular cerebral, stresul poate cauza o multime de probleme, motiv pentru care trebuie tratat cu cat mai multa seriozitate.

Tratamentul de endermologie include un masaj profund la nivelul tesuturilor, ajutand nu doar la diminuarea celulitei si a numarului de centimetri in circumferinta, ci si la reducerea nivelului de stres. Este practic un tratament relaxant, care vine si cu rezultate notabile in ceea ce priveste aspectul fizic.

Previous post Acum este mai uşor ca niciodată să scapi de ploşniţele de pat
Next post <strong>Disfuncția erectilă – o problemă care poate fi remediată</strong>