Secretul zâmbetului frumos

Un zâmbet frumos și strălucitor poate face toată diferența în încrederea în sine, iar albirea dinților cu laser este una dintre cele mai eficiente și rapide metode de a obține acest rezultat. În acest articol vom discuta tot ceea ce trebuie să știți despre această procedură inovatoare, inclusiv avantajele și durata acesteia.

 Albirea dinților cu LASER

Albirea dinților cu laser, găsită pe net uneori și sub numele de tratament dentar cu laser, reprezintă o evoluție față de metodele clasice de albire a dinților, care implică utilizarea de lămpi speciale sau geluri de albire. Astfel, datorită avansului tehnologic, este posibilă acum obținerea unor rezultate mult mai bune, într-un timp mult mai scurt și cu efecte de durată mai lungă.

Ce implică albirea cu LASER? 

Albirea dinților cu LASER implica aplicarea unei substanțe de albire, de obicei peroxid de hidrogen, pe fiecare dinte în parte, urmată de activarea cu un laser dentar. Laserul generează o anumită căldură care accelerează și sporește efectul substanței de albire, permițând atingerea unor rezultate impresionante în doar o singură ședință.

Cât durează albirea dinților cu LASER? 

Durata totală a procedurii variază, în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient, între 40 de minute și o oră. Totuși, este important să se realizeze o evaluare amănunțită a sănătății danturii înainte de începerea tratamentului, deoarece albirea cu laser nu este indicată decât pe o dantură în perfectă stare de sănătate.

Avantajele albirii dinților cu LASER

Există numeroase avantaje asociate cu albirea dinților cu laser, ceea ce o face alegerea ideală pentru multe persoane. În primul rând, este cea mai rapidă metodă de albire a dinților, permițând obținerea unor rezultate semnificative într-o singură ședință. De asemenea, sensibilitatea dinților este mult mai redusă decât în cazul altor metode, iar rezultatele pot dura între 2 și 3 ani, dacă sunt urmate toate recomandările medicului stomatolog.

Precautii 

Cu toate acestea, nu toată lumea este candidată pentru albirea dinților cu laser. Procedura este indicată doar pentru pacienții cu o dantură sănătoasă, fără nicio afecțiune dentară și care au finalizat toate tratamentele dentare necesare. De asemenea, există anumite contraindicații, cum ar fi afecțiunile hepatice sau hematologice, sarcina și alăptarea, alergiile la substanțele folosite în albire și anumite medicații care pot afecta colorația dinților.

După albire

După o procedură de albire a dinților, este crucial să urmați toate recomandările medicului pentru a menține rezultatele cât mai mult timp posibil. Acestea pot include o igienă dentară adecvată, evitarea consumului de băuturi colorante, precum vinul roșu, ceaiul și cafeaua, și renunțarea la fumat. De asemenea, este posibil să fie necesară administrarea unor medicamente antiinflamatoare pentru a gestiona sensibilitatea dentară care poate apărea după intervenție.

În concluzie, albirea dinților cu laser este o metodă modernă și eficientă de a vă îmbunătăți zâmbetul. Cu toate acestea, este esențial să vă adresați unui specialist înainte de a alege această procedură, pentru a vă asigura că este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră individuale. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest tratament revoluționar, nu ezitați să ne vizitați la Omega Omnident, zona Piata Romana. 

Previous post TOP 10 afaceri care au nevoie de o casa de marcat portabila in 2023
Next post Cum să te răcorești pe timp de vară?