Care sunt AVANTAJELE Jantelor din Aliaj – Aflam de la Vadrexim.ro!

In mod evident jantele din aliaj sunt cele care influenteaza foarte mult look-ul masinii tale, dar avantajele lor nu se limiteaza doar la stil.
De multe ori avem impresia ca jantele din aliaj au ca scop principal acela de a imbunatati estetica masinii, dar nu e deloc asa. Mai au multe alte calitati de care soferii pot beneficia atunci cand utilizeaza pe masina jantele din aliaj. Te poti bucura astfel de o mai buna tinuta pe drum si de un plus de reactivitate a masinii.


Cei de la vadrexim.ro ne explica faptul ca motivul pentru care jantele din aliaj au aparut pe piata,  mai intai pe masinile de curse de cea mai inalta performanta, este mai degraba de natura tehnica si nu estetica.

Mai intai, trebuie sa precizam faptul ca jantele sunt cel mai adesea dintr-un aliaj de aluminiu, ceea ce garanteaza soliditatea. Daca altadata erau intalnite doar pe masinile premium, acum se regasesc si pe masinile de serie.

Iti poti cumpara un set nou de jante aliaj de pe site-ul vadrexim.ro, la preturi foarte bune si de calitate premium, marci de jante aliaj precum AEZ, DOTZ, Borbet, Dezent, Enzo.

Jantele din aliaj sunt mult mai lejere si mai solide decat jantele din tabla, asta insemnand ca masina se va bucura de o mai buna sportivitate. Acest castig in greutate contribuie de asemenea la scaderea lejera a consumului de carburant, ameliorand in acelasi timp, accelerarea.

Rigiditatea lor face ca vehiculul sa fie mult mai promt la schimbarile de directie si tinuta pe drum este mult mai buna si ea, conform celor de la vadrexim.ro .

Jantele din aliaj au si proprietati termice, asta insemnand ca franele se pot raci mai repede. Sunt perfect adaptate unui condus cu viteze ridicate si constante si permit ultilizarea unor cauciuri mai mari.

Se va imbina de minune stabilitatea cu viteza extrema. Cu alte cuvinte, alegand sa montezi pe masina jante din aliaj te vei bucura de un sistem de franare mai aerisit si de o mai buna racire a cauciucurilor. Si asta mai ales cand le soliciti serios, cand ai un drum cu multe serpentine si multe curbe.

Din punct de vedere estetic, jantele din aliaj sunt foarte apreciate de catre amatorii de tunning, deoarece sunt stralucitoare si permit asocierea de mai multe culori si prezinta numeroase stiluri de design.

Jantele din aliaj sunt puternice, durabile, mai lejere decat rotile normale si foarte elegante. Dat fiind faptul ca aceste jante sunt lejere, acestea ofera o mai buna aderenta pentru orice tip de teren.

De asemenea, datorita aerului lor extrem de elegant, te ajuta sa te bucuri de cea mai frumoasa si mai ingrijita masina. O masina poate sa aiba cea mai frumoasa culoare si cea mai buna marca, insa nu e suficient, trebuie sa fie echipata cu jante de calitate si cu un design cat mai frumos. Sunt cele care confera  masinii un plus de stil si de clasa, pe langa un look aparte.

In plus, fata de jantele din tabla, jantele din aliaj nu ruginesc niciodata, un lucru foarte important. Aluminiul nu este afectat de umezeala sau de schimbarea de temperatura. Masina ta isi va pastra cel mai elegant si mai stilat aspect, in ciuda trecerii timpului.

Daca iti doresti jante de calitate intra pe www.vadrexim.ro, poti comanda un set nou de jante aliaj si anvelope cu Livrare GRATUITA, tel. 0730710764.

Previous post Ce tehnici agricole de irigare exista?
Next post Tobiass deschide cel de-al treilea magazin fizic în Brașov