Bonusul Unibet la pariuri

Unibet este probabil cea mai veche casă de pariuri online din România și se menține în vârful topului în ultimii ani. Pariorii preferă această casă de pariuri datorită ofertei vaste de sporturi și tipuri de pariuri pe care o dețin și a bonusurilor. O să îți prezint bonusurile Unibet mai jos care cu siguranță te vor tenta să le obții.

Bonusul de bun venit

Primul bonus pe care îl vei primi atunci când îți deschizi un cont la Unibet este bonusul de bun venit. Acest bonus se acordă după verificarea identității și după ce ai efectuat prima depunere. Atunci când faci prima depunere vei primi în balanța bonus a contului un bonus de 100% până la 300 RON, conform mai multor pareri despre Betano. Ce trebuie să reții este că suma minimă care este eligibilă pentru bonus și poate fi depusă pe Unibet este de 25 RON. Acest lucru este important deoarece la majoritatea caselor de pariuri suma minimă ce poate fi depusă pentru a primi bonusul de bun venit este între 50 și 75 RON. De asemenea, pentru a fi eligibil pentru bonus trebuie să depui cu un card bancar și nu prin portofele electronice ca Skrill, Neteller sau Paysafecard deoarece aceastea din urmă nu sunt eligibile. Bonusul de bun venit poate fi utilizat si pe platforma Unibet de cazino, cazino live sau bingo. Condițiile de rulaj sunt de 8 ori la pariuri, de 25 ori la cazino, de 35 ori la cazino live sau de 8 ori la bingo.

Pe parcursul timpului, apar diferite bonusuri la pariuri cum ar fi cote mărite. De exemplu, o ofertă la Unibet care apare aleator poate fi o cotă de 10.00 pentru victorie Bayern Munchen în loc de cota de 1,5.

Cashback pe primul marcator

Un alt bonus interesant pe care îl vei găsi pe platforma Unibet este cashback pe primul marcator. Această ofertă constă în returnarea pariului atunci când ai pariat pe primul marcator și ai pierdut în limita a 125 RON. Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să accesezi oferta din secțiunea de bonusuri Unibet și să plasezi un pariu pre-meci simplu pe jucătorul care crezi că va marca primul gol în meciul ales.

Unibet vine în sprijinul tău în sezonul 2019-2020 cu un Freebet de 25RON pe Liga 1. Tot ce trebuie să faci este să plasezi minim 4 pariuri pe oricare dintre meciurile competiției din Liga 1. Accesezi bonusul din secțiunea bonusuri și te bucuri de ofertă, confirmă https://biletu-zilei.com/.  

Previous post Strategii câștigătoare la pariuri
Next post Externalizarea IT – “must do it!”