Kogaion COM – Două decenii de inovație deschid o nouă filă a dezvoltării alături de RAP Tronic Process Engineering

Brasov, 19 ianuarie 2024

Celebrând două decenii de activitate în domeniul tehnologiei de purificare a apei, Kogaion Com își reconfirmă poziția de lider în industrie și anunță un nou capitol în evoluția sa, devenind parte a RAP Tronic Process Engineering din cadrul RAP Grup.

Despre Kogaion COM

Kogaion COM este un Original Equipment Manufacturer (OEM) care se distinge prin proiectarea și construcția de sisteme complexe de producere, stocare și distribuție a apei purificate în scop industrial. Specializată în furnizarea de soluții tehnologice avansate, compania servește o varietate de industrii, incluzând sectoarele farmaceutic, cosmetic și alimentar.

Servicii oferite de Kogaion COM

Kogaion COM este partener de încredere pentru o gamă largă de servicii personalizate, adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client î domeniul purificării apei, respectiv: 

  • Instalare și punere în funcțiune: Echipa Kogaion COM se ocupă de instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de producere, stocare și distribuție a apei purificate, asigurându-se că fiecare componentă funcționează la parametrii optimi.
  • Proiectare și execuție: Compania dezvoltă bucle de recirculare pentru apa purificată, folosind tehnici avansate precum sudura orbitală pentru a asigura eficiență și durabilitate.
  • Automatizare și monitorizare: Kogaion COM implementează sisteme de automatizare și monitorizare pentru a controla parametrii funcționali, asigurând o funcționare fără probleme și eficientă.
  • Documentație de calificare: Toate sistemele și procesele sunt însoțite de documentație completă pentru validare, în conformitate cu normele cGMP/EP/USP și CFR21 partea 11, garantând conformitatea cu standardele industriei.
  • Service autorizat și piese de schimb: Kogaion COM oferă servicii autorizate, consumabile și piese de schimb, asigurând astfel longevitatea și eficiența echipamentelor furnizate.
  •  Design conform cGMP/EP/USP: Fiecare proiect este dezvoltat respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, asigurându-se că soluțiile sunt nu doar eficiente, dar și conforme cu reglementările internaționale.

La 20 de ani de aniversare, Kogaion COM deschide un nou capitol al evoluției alături  de RAP Tronic Process Engineering, oferind servicii integrate pentru clienți

Prin integrarea în RAP Tronic Process Engineering, Kogaion COM își extinde capacitatea de a oferi servicii și soluții inovatoare și complexe. Această integrare permite Kogaion COM să beneficieze de resursele, expertiza și rețeaua extinsă a RAP Tronic Engineering, crescând astfel capacitatea de a oferi soluții integrate care să răspundă  cerințelor progresiv  mai complexe ale clienților săi.

Această aniversare de 20 de ani, nu doar sărbătorește realizările în această lungă istorie, dar marchează un nou început și o viziune evolutivă pentru viitor care este pro- client, aducând beneficiarilor expertiza, experiența și logistica celor două companii.  

Astfel, la moment aniversar în luna ianuarie 2024, Kogaion COM, acum parte a RAP Grup, își reafirmă angajamentul de a fi  furnizor de încredere pentru clienții săi industriali din  domeniul purificare a apei, oferind clienților săi soluții personalizate și de cea mai înaltă calitate.

Prin evoluția de 20 ani și integrarea recentă în grupul RAP, Kogaion COM  pote fi considerat drept un lider local în domeniul tehnologiilor de purificare a apei, promițând să aducă valoare adăugată și beneficii sporite clienților săi. Cu o experință bogată în purificare, stocare și distribuirea apei în domeniul farma, alimentar, cosmetic și un viitor în care poate oferi soluții integrate, Kogaion COM este mai bine pregătită ca oricând să răspundă provocărilor viitoare și să își continue misiunea de a furniza apă purificată de cea mai înaltă calitate pentru diverse industrii.

RAP Group este un grup de companii care dezvoltă și implementează soluții complete pentru procesele industriale și în construcții 

 Fiecare companie se concentrează pe un domeniu de activitate, de la lucrări generale de construcții, la instalații electrice, termice, sanitare și tehnologie de proces pentru industria alimentară, farmaceutică, a tutunului, a îngrijirii personale sau chimică.
Localizate în Brașov, România, companiile grupului RAP au dezvoltat proiecte internaționale în 40 de țări, pe 6 continente. 

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați : https://www.kogaion.com.ro/

E-mail: office@kogaion.com.ro

Brasov

Previous post Explorând Universul Știrilor Online: Grupul Editorial ANTENA24-AEDOPS și Site-urile Sale Eminente
Next post Modele de bratari pentru barbati în 2024