Google lansează modelul lingvistic Bard în Europa

Google a lansat oficial modelul lingvistic mare Bard în Europa pe 17 iulie 2023. Bard este un model de învățare automată capabil să genereze text, să traducă limbi, să scrie diferite tipuri de conținut creativ și să răspundă la întrebările tale într-un mod informativ.

Bard este încă în curs de dezvoltare, dar a învățat să îndeplinească multe tipuri de sarcini, inclusiv răspuns la întrebări deschise, provocatoare sau ciudate, și generarea de text creativ, cum ar fi poezii, cod, scripturi, piese muzicale, e-mail, scrisori etc.

Lansarea lui Bard în Europa este un moment important în istoria modelelor lingvistice mari. Modelele lingvistice mari au potențialul de a revoluționa modul în care interacționăm cu computerele și cu lumea din jurul nostru. Bard este doar unul dintre multe modele lingvistice mari care sunt în curs de dezvoltare în prezent. Pe măsură ce aceste modele continuă să se dezvolte, este posibil să vedem o gamă largă de aplicații noi și inovatoare.

De exemplu, modelele lingvistice mari ar putea fi folosite pentru a îmbunătăți traducerea automată, pentru a crea noi forme de conținut media și pentru a ajuta oamenii să învețe noi lucruri. Modelele lingvistice mari ar putea fi, de asemenea, folosite pentru a dezvolta noi forme de asistență pentru clienți și pentru a oferi o experiență mai personalizată utilizatorilor de internet.

Lansarea lui Bard în Europa este un pas important în direcția unui viitor în care modelele lingvistice mari sunt folosite pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Pe măsură ce aceste modele continuă să se dezvolte, este posibil să vedem o gamă largă de aplicații noi și inovatoare care ne vor face viața mai ușoară și mai plăcută.

Pixabay.com

NB : Articol scris de Bard, spre ilustrare. Inca mai are de învățat. Până se perfecționează vom scrie noi, oamenii. 🙂

Previous post De ce contează neurologia: explorând beneficiile acestei specialități pentru sănătatea optimă a creierului
Next post Microbiomul: descoperiri și importanța sa în sănătatea umană