Cine are nevoie de servicii SEO profesionale?

Dupa cum probabil bine stii, SEO la nivel de baza poate fi realizat de aproape orice persoana care detine un volum minim de cunostinte in acest domeniu. Multi sunt cei care stiu despre cuvinte cheie, optimizarea unui text, chiar scrierea de meta descrieri, printre altele.

Totusi, nivelul de baza este extrem de departe de cel avansat, profesionist – anume de cel oferit prin intermediul unei suite complete de servicii SEO profesionale. Partea mai putin buna consta in faptul ca majoritatea afacerilor nu isi dau seama cand anume este nevoie de servicii profesionale.

Evident, acestea trebuie sa inteleaga in primul rand faptul ca rezultatele optimizarilor de baza nu pot fi mereu observate!

Website-ul afacerii tale are proleme tehnice si erori

Atunci cand te chinui sa-ti accesezi propriul website sau cand utilizatorii au parte de erori in timpul navigarii, este timpul sa apelezi la servicii SEO. Toate aceste lucruri ingreuneaza platforma ta, iar atunci cand este vorba despre un magazin online, lucrurile devin foarte serioase.

Partea cea mai importanta consta in faptul ca aceste erori sunt greu de rezolvat. Chiar si utilizatorii mai experimentati vor intampina dificultati in depistarea sursei unei probleme. In schimb, un programator profesionist din cadrul unui departament SEO sau unei agentii de marketing va sti ce trebuie sa faca.

Investesti multe fonduri in reclama platita (Ads), dar nimic in SEO

La un moment dat, fondurile disponibile pentru reclame platite se vor epuiza. Mai mult, nu poti sa scalezi daca vanzarile tale vin dintr-un singur  canal. In acel moment, pana la restabilirea bugetului dedicat acestui lucru, va trebui sa te bazezi pe trafic strict organic. Evident, daca acesta nu este intretinut in permanenta prin intermediul unor servicii SEO profesionale, nu vei avea parte de profit.

SEO de baza este bun pentru a mentine un volum de trafic organic inertial. Totusi, acesta nu este deseori indeajuns pentru a duce la vanzari/conversii. Eforturile SEO trebuie inzecite, pentru a aduce de zece ori mai multi vizitatori pe website si, implicit, pentru a genera vanzari mult mai mari pentru afacerea ta.

Website-ul tau nu are parte de niciun fel de trafic

O alta problema importanta este lipsa de trafic. Contrar asteptarilor, acest lucru se poate intampla chiar si atunci cand aplici SEO de baza. Desigur, problema va consta in faptul ca nu optimizezi corespunzator sau ca optimizezi pe cuvinte cheie cu o dificultate foarte mare.

Aici intra in scena o strategie completa de servicii SEO profesionale. Specialistul SEO va realiza un keyword research ca la carte pe parcursul caruia va gasi o serie de cuvinte cheie cu dificultate si competitie mica pe care le poti exploata fara probleme.

Dupa cum poti vedea, lucruri comune pot duce la necesitatea unor servicii SEO profesionale. Multe persoane, atunci cand nu au trafic pe website, sar direct la reclame platite – pe toate platformele. Desi aceasta strategie poate aduce profit, eficienta canalelor platite nu este cea mai mare si, evident, mesajul tau nu atinge toti potentialii clienti.

Traficul organic este cel mai bun trafic de care poti avea parte. Astfel, indiferent de marimea afacerii tale, trebuie sa investesti in servicii SEO profesionale. Doar acestea te pot ajuta sa mentii un flux de clienti si vanzari satisfacator in momentele in care nu rulezi campanii de reclame platite.

Expertii agentiei The Markers iti pot spune mai multe privind acest subiect – anume daca ai nevoie de servicii SEO profesionale sau nu. Contacteaza-i chiar acum si programeaza o intalnire cu echipa care va fi all in pentru tine si pentru afacerea ta!

Previous post Microcursuri Online: o nouă formă de învățare
Next post TOP 5 motive sa faci plane spotting la o parcare langa Aeroportul Henri Coanda